Home » , » PA DE PESSIC AMB POMA I CREMA DE NUTELLA

PA DE PESSIC AMB POMA I CREMA DE NUTELLA




Només puc dir que és el pa de pessic que més agrada a la meva filla. L'he anat millorant amb el temps i he anat variant la recepta. Jo crec que ara està perfecte i per això la vull compartir amb vosaltres. 

Avui també compartim amb vosaltres els nostre primer vídeo, en el que veureu pas a pas com fer aquest pa de pessic. 

 


També hem fet un altre video amb una versió senzilla d'aquest pa de pessic. Es molt ràpida i fàcil de fer.



INGREDIENTS Per 6- 8 persones.

Per a la massa:

  3 ous
125 g mantega
330 g sucre
190 g farina
  5 g llevat
  2 pomes 

Per a la Crema de Nutella 

150 g Nutella
200 ml Nata líquida (33% matèria grassa)


INSTRUCCIONS  

Preescalfa el forn a 180º.

Posa els ous en un bol, bat-los fins deixar-los a punt de neu (durant uns 12 minuts). Afegeix progressivament sense deixar de batre el sucre, la farina, el llevat i la mantega fosa. Obtindràs una massa líquida.

Utilitza la part del ratllador gran i ratlla les dues pomes pelades. Afegeix les pomes ratllades a la massa i barreja-ho tot amb una espàtula. Aboca la massa en el motlle que hauràs engreixat abans. Et recomano que utilitzis un motlle rodó de 20 cm de diàmetre, però també pots utilitzar-ne un de més gran, tot i que el pa de pessic et quedarà més baixet.

Posa el motlle al forn durant 45 minuts. Verifica que el pa de pessic és cuit abans de treure'l del forn, punxant pel mig amb un escuradents, aquest  t'ha de sortir sec. Treu-lo del forn i deixa'l refredar completament abans d'omplir i cobrir amb la crema de Nutella.

Mentre es va refredant pots preparar la crema. Per preparar-la, prèviament hauràs d'haver deixat la nata a la nevera 24h. La nata només muntarà bé si està ben freda, així que si és possible, abans d'utilitzar-la posa-la al congelador uns 30 minuts més, així evitaràs que es talli. 

Bat la nata fins a deixar-la muntada. Sabràs que està ben muntada quan faci pics. Afegeix progressivament la Nutella fins obtenir una barreja homogènia. Talla el pa de pessic per la meitat i farceix-lo amb una mica menys de la meitat de la crema. Introdueix el que et queda de crema en un mànega pastissera i decora el pa de pessic al teu gust.








Bon profit.

SHARE

About EnjoynCook

0 comentarios :

Post a Comment