Home » » NOSALTRES

NOSALTRES

Benvinguts a Enjoy & Cook, una pàgina creada per la Sílvia i el Jose Luis, on trobareu tots aquells plats que omplen la taula de casa nostra i també dels nostres cors.

És on volem compartir amb vosaltres la nostra passió pel menjar, per la cuina i per les coses sanes. Veureu com amb ingredients senzills es poden crear plats bonics i deliciosos que a més són saludables.  Som amants de les coses fetes a casa, de manera artesana i natural i gaudim descobrint receptes noves que ens porten a experimentar nous sabors i combinacions.

Ens encantaria inspirar-vos a través de les nostres receptes a descobrir el placer de cuinar i menjar sa.

Trobareu totes les nostres propostes en el desplegable de receptes i ordenades per tipus de plat: entrants, pasta, arròs, vegetals, carn, peix, postres i pa, tot i que trobareu moltes més receptes a l’apartat de postres perquè són la nostra debilitat i perquè ens queden delicioses. Totes les receptes estan escrites en tres idiomes, el català, el castellà i l’anglès perquè són les llengües que formen part de les nostres vides, i les que utilitzem amb la família i amics.

Us convidem a entrar la nostra pàgina, endavant que el forn ja està en marxa.

SHARE

About EnjoynCook

0 comentarios :

Post a Comment